24 Ekim 2007 Çarşamba

SERES 2007







IV. Uluslararası Katılımlı Seramik, Cam, Emaye, Sır ve Boya Semineri SERES 2007, 26-28 Kasım tarihleri arasında Eskişehir Anadolu Üniversitesi, Yunus Emre Kampüsü, Kongre Merkezi salonlarında gerçekleştirilecek. SERES 2007, geniş kapsamlı konu başlıklarıyla; seramik, cam, emaye, sır ve boya alanlarında çalışan akademisyenleri, sanatçıları, tasarımcıları ve ilgili sektör çalışanlarını bir araya getirerek, bilgi birikiminin, tecrübelerin paylaşılmasını ve işbirliği olanaklarının belirlenmesini amaçlıyor.

SERES 2007’nin konu başlıkları; Seramik sektöründe sır ve boya, Seramik, cam, sır, emaye ve boya hammaddeleri, Seramik, cam, sır ve boyalarda atıkların değerlendirilmesi, Seramik, sır ve boya üretim süreçleri, Arkeolojide seramik, cam, sır, boya, koro plastik, Dekor ve dekorlama, Mimaride seramik ve cam, Tasarım, Arkeometri, Kalite kontrol, Çevresel etkiler gibi başlıklardan oluşuyor. Ayrıca seminer kapsamında SERES 2007 ‘Frig Esintileri’ konulu, jürili seramik sergisi de düzenlenecek. Sergi 10 Aralık tarihine kadar sürecek.

Yürütme Kurulu, Bilim Kurulu ve Düzenleme Kurulu’ndan oluşan SERES 2007’nin makale teslim tarihi 1 Haziran, basıma hazır makale teslimi ise 31 Ağustos. Seramik sergisi için ise orijinal eserin teslimi 21-22 Kasım.

LINK
http://www.seres2007.anadolu.edu.tr/new/index.html

Hiç yorum yok: